20-01-2018: Bijeenkomst Team 31

20-01-2018: Bijeenkomst Team 31

Op zaterdag 20 januari is er een bijeenkomst geweest van Team31 bij Fletcher Hotel Valmonte in Berg en Dal. Na deelname aan het ontbijtbuffet zijn de leden van Team31 bijgepraat over het wel en wee van de Sunset March en te verwachten bijzondere Sunset Marches in 2018. Onno Dirker van Atelier veldwerk hield een gloedvol betoog over het ontstaan, het ontwerp en de uitvoering van “Lights Crossing”. Het geheel is gefilmd door Pleun Arts, student aan de TV Academy, als onderdeel van een documentaire over de Sunset March.

 

Als afsluiting is er een groepsfoto gemaakt.

Ontbijtbijeenkomst 20 januari groepsfoto

Eén gedachte over “ 20-01-2018: Bijeenkomst Team 31

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten