29-11-2014: Dirk-Jan

29-11-2014: Dirk-Jan

Vandaag heb ik gelopen met Simon Jansen, de kleinzoon van Herman Jansen (één van de twee auteurs van “Het Manneneiland” en één van de initiatiefnemers voor het monument dat in 1984 is onthuld). Op de brug kwamen we dhr. Joop Peters uit Doetinchem tegen. Meneer Peters had als jongen van 16 woonachtig in Nijmegen de oorlog meegemaakt en vertelde ons hoe hij dat had ervaren. Hij vertelde ook hoe hij alle onderdelen van het Airbornepad al had gelopen en voelde dat hij de Sunset March nog miste om het voor hem compleet te maken.

Het lopen van de Sunset March blijft met deze bijzondere mensen een speciale gebeurtenis.

Dirk-Jan
Elst, Nederland

Eén gedachte over “ 29-11-2014: Dirk-Jan

  1. 6-8-2020
    heb de over steek gemaakt als veteraan van de dag het was zeer warm heb hem met respeckt gelopen was erg onder de indruk van de mars en dacht als genist aan de manen die hem niet gehaalt haden en ik loop hem op 14-5-2021 nog een keer die 48 lapmpen die gaan met eerbiet aan en geven je een stuk rust tim en taem 31 julie doen goed werk ga zo door
    vriedelijke groet m de boer uit urk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten