15-07-2017: Roland van den Akker

15-07-2017: Roland van den Akker

Samen met veteranen en KMar-collega’s Kees en Henri de 1000e editie van de Sunset March een ere positie ingenomen terwijl de commissarissen van de Koning Gelderland en Brabant dit millennium voorgingen. Gekenmerkt door een grote opkomst, respectvolle avond mars en geDENKbare en herDENKbare woorden. Afgerond met de Last Post en een stilte moment in eregroet met bloemen. 4 re-enactors in 82nd AA uniform kleurden met de vlaggen van de provincies en liberators van toen deze memorabele avond geheel af. Respect voor de organisatie, de deelnemende veteranen en overigen die de 48 mannen herdachten die de allerhoogste prijs betaalden om er voor te zorgen dat wij hier, op die avond konden staan, in vrijheid.
Roland van den Akker
Nijmegen, Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten