04-09-2017: Frank Broedelet

04-09-2017: Frank Broedelet

Zaterdagavond 2 september heb ik met 7 andere maten / veteranen van het 1. NL (UN) Signal Battalion (UNPROFOR) de Sunsetmarch gelopen. In strak marstempo van lantaarn naar lantaarn. Het klopte precies en was zeer indrukwekkend. Muisstil en in gedachten verzonken uiteindelijk de eregroet bij het monument gebracht. Daarna kwamen er emoties los en we hebben nog lang nagepraat. We denken er nu over om dit een jaarlijkse traditie van ons bataljon te maken.

Eén gedachte over “ 04-09-2017: Frank Broedelet

  1. Goed initiatief. Ik kan er op de signalbn.nl site een item van maken in de evenementen kalender als je wil zodat mensen zich aan kunnen sluiten bij jullie idee. Laat me even weten via webmaster at signalbn punt nl. Gr. Jerry Janson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten