03-09-2019: Frank Broedelet

03-09-2019: Frank Broedelet

Zondag 1 september voor de derde keer op de eerste zondag in september de Sunsetmarch gelopen met collega-veteranen van het 1. NL (UN) Signalbattalion. Twee jaar geleden voor het eerst en toen zeiden we: ‘we maken er een traditie van.’ Dat begint het nu dus ook te worden. Er waren nog heel wat burgers aanwezig die met ons mee liepen, dat vonden we heel mooi. Onder hen ook een Amerikaans echtpaar. Na onze eregroet bij het monument waren ze zeer ontroerd, met de tranen op hun wangen, en dankten ze ons uitgebreid dat we dit hadden gedaan. Ze konden het haast niet geloven dat deze mars elke avond gelopen wordt. Wij waren op onze beurt ontroerd door hun overweldigende dankbaarheid. Ik ben slechts dankbaar dat ik dit kan en mag doen. Volgend jaar beslist weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten