26-03-2022: Zilveren Erepenning van Nijmegen voor Team 31

26-03-2022: Zilveren Erepenning van Nijmegen voor Team 31

Team 31 is op 26 maart in Hotel Erica gewaardeerd door de burgemeester van Nijmegen, Hubert Bruls, met de Zilveren Erepenning van Nijmegen. Een bijzondere gemeentelijke onderscheiding die niet vaak wordt uitgereikt. Hierbij is ook de Gouden Waalbrugspeld uitgereikt aan Tim Ruijling als bedenker en initiatiefnemer van de Sunset March, waarmee de nagedachtenis en dankbaarheid levend wordt gehouden aan de militairen van 82nd Airborne Division die voor onze vrijheid zijn gesneuveld. De burgervader sprak zijn waardering en respect uit voor de veteranen die er voor zorgen dat sinds 19 oktober 2014, iedere dag de Sunset March wordt gelopen, ongeacht de weersomstandigheden. Op deze wijze wordt een brug geslagen naar alle veteranen wereldwijd, naar diegenen die hebben bijgedragen aan vrede en veiligheid en naar diegenen die dat nog steeds doen. De Sunset March heeft internationale bekendheid en geeft hiermee een zeer gewaardeerd visitekaartje voor Nijmegen af. Meer informatie over de Erepenning en aan wie deze is uitgereikt vind u op de website: www.huisvandenijmeegsegeschiedenis.nl

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten