Sunset March in de New York Times

Sunset March in de New York Times

In het kader van een artikel over Liberation Route Europe in de New York Times is in een apart kader een verwijzing naar de Sunset March opgenomen. Daarbij is een foto geplaatst die is gemaakt door Jaleesa Derksen.

Eén gedachte over “ Sunset March in de New York Times

  1. Een zeer bijzondere ervaring, niet alleen de loop over de brug maar ook het moment van stilte bij het monument aan de overkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten