20-10-2019: Kirsten Verstraten

20-10-2019: Kirsten Verstraten

Vanavond weer eens aangehaakt na het lezen van het boek over de Sunset March. Verder aanwezig de veteraan van de dag met familie, en een gezelschap van drie. Helaas de verkeerde avond uitgekozen. Niemand was stil. Ondanks mijn herhaaldelijke verzoek om stil te zijn. Blijkbaar zagen deze groepen het als een familieuitje om gezellig bij te kletsen. Ik had verwacht dat de Veteraan van de Dag er op zou toezien dat mensen met gepaste stilte deelnemen, maar helaas. Ik loop snel nog weer een keer mee in de hoop dat mensen zich dan wel realiseren waar ze aan deelnemen…

Overigens de veteraan van de dag nog even gesproken. Het was zijn eerste keer en wist niet dat er in stilte gelopen zou worden. Hij bood zijn excuses aan. Goed om elkaar gesproken te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten