15-11-2019: Traianus Award 2019 voor Sunset March

15-11-2019: Traianus Award 2019 voor Sunset March

Op vrijdag 15 november is in De Vereeniging, voorafgaand aan de Verkiezing van de Nijmeegs Ondernemer van het Jaar, voor de tweede keer de Traianus Award uitgereikt. Uit handen van Evelien Lops ontving Tim Ruijling de award voor Stichting Sunset March.


Foto: Nijmeegs Ondernemer van het Jaar


Foto: Nijmeegs Ondernemer van het Jaar

Traianus Award

Jaarlijks wordt de Nijmeegs Ondernemer van het jaar gekozen. Bijna elk jaar passeren enkele bedrijven de revue die nooit aan de criteria van de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar zullen voldoen, maar absoluut een prijs verdienen. Omdat ze op de een of andere manier iets bijzonders gepresteerd hebben of iets uitzonderlijks betekenen of betekend hebben voor Nijmegen. De eerste Traianus Award is uitgereikt in 2018 aan MuZIEum.


Foto: Jaleesa Derksen


Foto: Jaleesa Derksen

Zie ook: Nieuws uit Nijmegen

Eén gedachte over “ 15-11-2019: Traianus Award 2019 voor Sunset March

  1. Van harte gefeliciteerd. Een mooie en terechte blijk van waardering voor veel en hard werken aan dit mooie “project”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten