06-12-2023: Ben Driessen

06-12-2023: Ben Driessen

In het veteranencafe van 12 april was voorzitter van de Stichting Sunset March Lkol bd.Peter Grotens te gast.
Zijn verhaal over het idee achter de Sunset March sprak mij erg aan, mede ook omdat deze mars gelopen wordt voor alle militairen die uitgezonden zijn.
Daarom heb ik besloten om de mars zelf ook te lopen. Aanvankelijk zou ik hem samen met Harian lopen maar door omstandigheden lukte dat niet. Gelukkig voegden twee andere veteranen zich bij mij.

Op 6 december heb ik “De Oversteek” gemaakt. Een indrukwekkende gebeurtenis.
Eén van de aanwezige mede-veteranen was een bestuurslid van de Stichting Sunset March. Ik heb hem verteld over onze stichting en het Witte Anjer perkje. Dat vonden zij op hun beurt ook weer indrukwekkend.

Al met al een prachtige belevenis met mooie herinneringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten