4 juni 2019: bijzondere Sunset March met vier WOII-veteranen

4 juni 2019: bijzondere Sunset March met vier WOII-veteranen

  1. Overgenomen uit: Wij zijn Nijmegen, 27 mei 2019

Op dinsdag 4 juni komt er bijzonder bezoek: vier WOII-veteranen komen die dag naar Nijmegen om de plek te bezoeken waar drie van hen hebben gevochten op 20 september 1944 tijdens operatie Market Garden. Ondanks hun hoge leeftijd willen zij graag zelf de brug over lopen, om daarna bij monument De Oversteek een krans te leggen.
En ze hebben daarbij maar één verzoek: sluit je aan! Ze zouden het echt geweldig vinden als mensen tijd vrij kunnen maken om samen met hen deze oversteek te maken en/of bij het leggen van de krans aanwezig te zijn.

Op 4 juni beginnen ze rond 11.25 uur vanaf het startpunt van de Sunset March hun tocht naar de noordzijde van De Oversteek. De kranslegging bij monument De Oversteek (Oosterhoutsedijk 90) zal rond 12.00 uur plaatsvinden.

Loop mee, of kom naar het monument en deel deze bijzondere ervaring! Aanmelden via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten