22-02-2020: Duitse delegatie loopt Sunset March

22-02-2020: Duitse delegatie loopt Sunset March

Op 22 februari heeft een Duitse delegatie uit de regio Kleve de Sunset March gelopen. Deelnemers waren lokale bestuurders uit Kleve, de Honorair Consul Freddy Heinzel en Duitse en internationale militairen. Veteraan van de Dag was Luitenant-generaal Habersetzer van de Duitse Luftwaffe. De generaal verwoordde in een emotionele, persoonlijke toespraak bij het monument het feit dat en hoe wij nu in vrijheid kunnen samenleven.

Bovenstaande foto’s: PAO/ZLO/Luftwaffe

Eén gedachte over “ 22-02-2020: Duitse delegatie loopt Sunset March

  1. Ik had hier al vaker over gehoord
    Na ruim 13 jaar (wat gaat de tijd snel) begin ik me steeds meer veteraan te voelen.
    Dit op handen gedragen initiatief geeft me kippenvel tot onder de oksels …. ik ga hem zeker lopen tot nu toe is het er nog niet van gekomen.
    Met vriendelijke Fuseliers groet,
    M verhagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten