02-04-2020: Waalcrosser James (Maggie) Megellas overleden.

02-04-2020: Waalcrosser James (Maggie) Megellas overleden.

Waalcrosser LtCol James Megellas is op 103-jarige leeftijd overleden. Tijdens de Tweede wereldoorlog was hij pelotonscommandant van H Compagnie van 504 Parachute Infantry Regiment van de 82e Airborne Divisie. Hij is de meest gedecoreerde officier van 82 Airborne. Op 1 november 2017 was James Megellas veteraan van de dag tijdens de Sunset March.

Eén gedachte over “ 02-04-2020: Waalcrosser James (Maggie) Megellas overleden.

  1. Megellas 2x getroffen en nog steeds onder de indruk van het interview bij het monument. Zijn boek inmiddels via internet gevonden en met veel belangstelling gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten