24-12-2020: Sunset March op lijst Immaterieel Erfgoed

24-12-2020: Sunset March op lijst Immaterieel Erfgoed

Op 24 december 2020 is de Sunset March opgenomen in het Netwerk Immaterieel Erfgoed  Nederland. Immaterieel Erfgoed Nederland is een verzameling cultuuruitingen, die door gemeenschappen worden beleefd als erfgoed en een gevoel van identiteit en continuïteit geven. Klik hier voor de vermelding.

 

Publicaties:

De Gelderlander 29 december 2020

Eén gedachte over “ 24-12-2020: Sunset March op lijst Immaterieel Erfgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten