22-08-2021: Staatssecretaris van Defensie loopt 2500-ste Sunset March

22-08-2021: Staatssecretaris van Defensie loopt 2500-ste Sunset March

Op zondag 22 augustus 2021 is voor de 2500ste keer de Sunset March gelopen. De Staatssecretaris van het Ministerie van Defensie, mevrouw Barbara Visser, heeft deze bijzondere mijlpaal met haar aanwezigheid opgeluisterd. Op sobere en ingetogen wijze heeft zij, samen met het bestuur, de SunsetMarch gelopen. 
2500ste Sunset March met de Staatssecretaris van Defensie, mevr. Barbara Visser.
Fotografie: Jaleesa Derksen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten