16-07-2022: van 27 juli tot 29 augustus is De Oversteek afgesloten voor auto’s; fietspad blijft open voor Sunset March

16-07-2022: van 27 juli tot 29 augustus is De Oversteek afgesloten voor auto’s; fietspad blijft open voor Sunset March

Tussen 27 juli en 29 augustus is de Oversteek (de S100/Generaal James Gavinsingel) afgesloten voor auto’s. Het fiets- en voetpad over de Oversteek is normaal te gebruiken voor het uitvoeren van “de Sunset March”. (Lees ook dit bericht van de gemeente Nijmegen)
Voor deelnemers die hun auto parkeren aan de noordzijde van de brug: Het noordelijkste deel van het fietspad (dus voorbij de trap naar het monument) is afgesloten en is er een omleiding over een tijdelijk fietspad, achter de Aldi langs.
Het monument blijft voor de Sunset March bereikbaar. De werkzaamheden aan de dijk waar het monument staat gaan nog steeds door tot eind 2022. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten