3-9-2022: HM

3-9-2022: HM

Als zijnde veteraan heb ik mij aangemeld voor veteraan van de dag op 03 sept 2022.
Na mijn aankomst met mijn familie kwamen mijn collega’s van VTRvH, Vereniging Traditie Regiment van Heutsz.
Deze hadden deelgenomen aan de airborne-wandeltocht en hebben ‘s avonds met mij de Sunset March meegelopen.
Na het opstellen bij het bankje sloten hierbij ook de burger medelopers aan, een totaal gezelschap van +/- 50 personen.
Na een korte vertraging bij de start ging de oversteek goed. Bij het monument aangekomen de militairen opgesteld zoals gebruikelijk en de mede lopers verdeeld, een groep links en een groep rechts van de militairen.
Na het opstellen heb ik een kort gedicht voorgelezen, daarna de militairen in de houding gezet, gezamenlijk de groet gebracht en één minuut stilte gehouden.
Ondanks de jaren geleden ging de exercitie perfect, leden van VTRVH bedankt. Vele bedanken en respect van medelopers mogen ontvangen.
Hierna op eigen gelegenheid terug naar het vertrekpunt.
Voor mij als veteraan een super avond met dank aan allen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten