75 Bijzondere Sunset Marches

75 Bijzondere Sunset Marches

In het kader van 75 Jaar Vrijheid organiseren de Gemeente Nijmegen en de Sunset March “75 Bijzondere Sunset Marches”.  In de periode van 22 februari tot 20 september 2019. Doelgroepen zijn in eerste instantie Nijmegenaren die in groepsverband willen deelnemen.  Maar ook groepen van buiten Nijmegen zijn welkom. Opgave kan plaatsvinden via bijzondere@sunsetmarch.nl.

Op de pagina 75 special Sunset Marches ziet u welke 75 groepen deelnemen.

2 gedachten over “75 Bijzondere Sunset Marches

  1. Beste Peter,
   Iedereen mag altijd meelopen. De reservering houdt niets anders in dan dat op die dag gegarandeerd is dat er een veteraan loopt.

   Hartelijke groet,

   DJ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 2 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten